søndag 10. juni 2012

Hector :)


Rapport fra Hector og familien:) :


Hector er en fantastisk livat og frisk gutt. Han elsker vann og har gravet opp sin egen "bade kulp" i et sig ved huset (forøverig vanntilsiget for naboens drikkevann;0) - kjempedeilig på varme dager. William (cockeren) har også blitt invitert med og takket ja ;0)


Ellers måtte jeg reise til veterinæren med Ulrik (13 år 9 mnd. gml.) fredag 25. Mai. Han fikk store pusteproblemer etter en liten tur og jeg måtte etter 1.5 t sette hans ve og vel foran meg selv og ta den tunge veien, men det skjedde veldig rolig og fint. Han hadde gått ned til en stor Bjørk og der lå han bare og ventet. Har en fin gravplass under den bjørka nå, med en flott stein og villrose over. Så nå "bare" 3 gutter - vi savner Ulrik.


Hector har for lengst sekundert Jesse i stand på Traner (!), skogsfugl og ender. Han er djerv og tydelig klar for å passe på "flokken" sin (selv om det noen ganger kan bli litt skumm elt enda og Jesse må ta støyten først).

Han lærer svært raskt det vi prøver å lære han og iløpet av èn tur i skogen lærte han "fot" og "stå", Jeg kunne gå 10 meter vekk og tilbake rundt han mens han fortsatt ble sittende - BRA!